AVRIL LAVIGNE RAJONGÓK IDE GYORSAN!!!

Itt megtudhatsz mindent AVRIL RAMONA LAVIGNE énekesnőről: életrajza, stílusa, parfümje, divatmárkája, albumai, dalai, videoklipjei, filmjei, érdekességek-extrák róla, képei, fotósorozatai stb. ...

Hírek Avril-ről


Avril Lavigne: „Az új illat majdnem kész”

A kanadai énekesnő, Avril Lavigne hivatalos Twitter-oldalán közölte rajongóival, hogy harmadik illata, a Wild Rose hamarosan elkészül.

Avril Lavigne: „Az új illat majdnem kész”

Korábban már írtunk róla, hogy Avril Lavigne ismét parfümmel szeretne kedveskedni rajongóinak. A kanadai énekesnőnek eddig két illata jelent meg: a Black Star és a Forbidden Rose.

A harmadik illat megjelenéséről még semmit nem lehet tudni, csak azt, hogy Wilde Rose néven lesz kapható. A parfümről Avril Twitter-oldalán írt néhány szót: „Az új illat, a Wild Rose ( Vad Rózsa ) már majdnem kész van. Nem bírok várni, hogy kipróbáljam. Az egyik hozzávalót egy francia desszert, a Crème brûlée (krém brülé) ihlette meg. Puszi.”

Az énekesnő új illatára még várnunk kell, addig be kell érnünk a parfüm népszerűsítéséhez készült egyik promóciós fotóval:

--------------------------------------------------------------------------------

Avril Lavigne volt férjével nyaralt

A kanadai énekesnő, Avril Lavigne a francia riviérán nyaralt barátaival és exférjével, a Sum 41 énekesével, Deryck Whibley-vel.

Avril Lavigne volt férjével nyaralt

Avril Lavigne Saint-Tropez-ban nyaralt, melynek során egy yachttal többször is elhajóztak a tengerparttól. A hajón Avril barátain kívül Deryck Whibley is jelen volt. Deryck jelenléte annyiból érdekes, hogy 2006 júliusában feleségül vette a kanadai énekesnőt, majd három évvel később elváltak.

„Tisztelem Derycket mint művészt. Írt nekem néhány dalt a Goodbye Lullaby című lemezemre. Igazán nagyszerű munkát végzett. De mi már csak barátok vagyunk, és igazán hálás vagyok ezért a kapcsolatért” – nyilatkozta korábban az énekesnő az MTV-nek.

Vajon tényleg csak barátként töltöttek együtt néhány napot a gyönyörű nyaralóhelyen, vagy fel szeretnék melegíteni korábbi kapcsolatukat?


Avril Lavigne és Deryck Whibley a yachton

--------------------------------------------------------------------------------

Avril Lavigne kocsisként káromkodott egy meccsen

Aki volt már izgalmas focimeccsen, tudhatja, milyen lelkesedést válthat ki a játék. Az utána következő macerákról nem is beszélve.

A már nem is annyira kicsi Avril nagy rajongója a baseballnak, ha csak teheti, elmegy kedvenc csapatai meccseire. Éppen ezért boldogan vállalt el egy koncertet a Tampa Bay Rays nevű csapat egyik meccse után, azonban a dolog nem egészen úgy sült el, ahogy ő vagy a rajongói, még kevésbé a meghívók képzelték volna. A beállásnál ugyanis bedöglött Avril mikrofonja, a technikai szünet pedig kissé felhergelte a nézőket, akik hangosan fújolni kezdtek – mire Avril röviden és tömören elküldte őket az édesanyjukba, hogy még finoman és enyhén fogalmazzunk. A baseballcsapat menedzsere után alig győzött bocsánatot kérni, és kihangsúlyozni, a csapat és a játékuk nem ilyesmiről szól – vagyis Avril aligha fog ismét a tiszteletükre énekelni.

-------------------------------------------------------------------------------

Elkezdődött Avril Lavigne turnéja

Avril Lavigne nemrég jelentette meg legutóbbi lemezét, a Goodbye Lullabyt, úgyhogy a kanadai pop-rock énekesnő nem is várt sokat az új turnéval, mert már április végén útnak indult Ázsiában.

Elkezdődött Avril Lavigne turnéja

Míg más előadó általában egy lemez megjelenése után egy évet vár, hogy világ körüli turnéra induljon, addig Lavigne kisasszony a Goodbye Lullaby megjelenése után másfél hónappal már el is kezdte turnéját a legnagyobb kontinensen, Ázsiában. Eddig már hét koncertet adott a földrészen. Igaz, hogy japán állomások is voltak tervezve, de a földrengés sújtotta területek – és valószínűleg a fukusimai atomerőmű veszélyessége – miatt eltörölték az ottani koncerteket.

Sajnos több koncertdátumot még nem jelentettek be, de egyes állítások szerint Avril ősszel Európában is fog turnézni. Lehet, hogy az európai helyszínek között ott lesz Magyarország is, hiszen a What the Hell énekesnője két koncertsorozatával már ellátogatott hozzánk, amikor az Under My Skin és a The Best Damn Thing című lemezeit népszerűsítette a körúttal. Más források Ausztráliát is emlegették, mivel a 2008-as turnéból kimaradtak az ausztrálok.

Avril állítása szerint a The Black Star Tour (A fekete csillag turné) lényegesen más, mint az előzők: „Az új sorozat lényegesen intimebb, mint az előző. Persze fogok rockot is játszani, de én szeretnék többet megmutatni magamból.”

A koncertjein valóban nincsenek hatalmas elemek, mint például Lady Gagának vagy Katy Perrynek, Avril inkább egy egyszerűbb és érzelmesebb műsort akar csinálni rajongóinak.

Időpontok:


---------------------------------------------------------------------------------

Megérkezett Avril Lavigne új kislemezének borítója:

http://neon.hu/data/cikk/22/42/62/cikk_224262/avril-lavigne-smile.jpg

Megjelent a Goodbye Lullaby második kislemezének a borítója, Smile címmel. A Smile című dalt Avril, Max Martin és Schelback írták, akik legutóbbi slágere, a What the Hell? közreműködői is voltak. A pörgős dal klipjét május elején forgatják.

--------------------------------------------------------------------------------

Avril Lavigne új dallal rukkol elő

 


Avril Lavigne megerősítette, hogy a Smile című dalát fogja hamarosan kiadni második kislemeznek a nemrég megjelent Goodbye Lullaby című stúdióalbumáról.

Egyes jelentések szerint a What The Hell énekesnője azért küzdött, hogy a Push című számot jelentessék meg másodikként, ám a lemezkiadó úgy döntött, hogy a Smile című dalt küldik ki áprilisban a zenecsatornáknak és rádióknak.

Az énekesnő hivatalos oldalán az olvasható, hogy a dalhoz tartozó videoklip forgatását május elején kezdik.

Avril tavaly vált el férjétől, a Sum 41 dobosától, Deryck Whibley-től (30), és jelenleg a Laguna Beach és a The Hills sztárjával, Brody Jennerrel jár. A férfiakról ezt mesélte egy interjúban:
„A klasszikus férfiakat szeretem, az úriembereket, akik kinyitják az ajtót, virágot adnak, és mindig előreengedik a nőt. Ebben egy kicsit régimódi vagyok.”

--------------------------------------------------------------------------------

Avril Lavigne nemrég egy MTV-s interjú keretében válaszolt elszánt rajongói legőrültebb kérdéseire. A fanatikusok főként magánéletéről, leendő turnéjáról és új albumáról, a Goodbye Lullabyról faggatták.

Avril Lavigne szívesen lett volna rendőr

Viszont feltettek néhány rendkívül érdekes kérdést is az énekesnőnek, így beavatott minket abba, hogy mi lenne, ha nem zenéjével turnézná körbe a világot, és abba is, hogy miket szeret főzni.

„Ha nem énekes lennék... hm. Régen arra gondoltam, milyen klassz lenne, ha például zsaru lennék. Nagyon aktív vagyok, és jó ötletnek tűnt, hogy pisztollyal korzózzak a rendőrautóval. Ma már, ismerve magam, azt hiszem, talán séf lennék, vagy fodrász, sminkes, vagy hasonló. Tervezek ruhákat, szóval az is lehet, hogy divattervező lennék – mesélte. – Sok bennem a kreatív energia, ezért mindenképp valamilyen alkotómunkát végeznék szívesen. Imádok főzni is, bármit. Szeretek egészségesen étkezni, és a főzés nagyon jó szórakozás is. A leves, a sali és a ravióli a kedvencem.”

Mikor arról kérdezték, hogy melyik kérdést nem szívleli az interjúk során, csak annyit mondott, hogy nem utálja egyiket sem, viszont ki nem állhatja, ha túlzásba viszik a magánéletében való kutakodást.

-------------------------------------------------------------------------------

A popsztár legújabb terve, hogy lábbeliket készítsen az Abbey Dawn nevű kollekciójához, amelybe eddig leginkább ruhák kerültek.

Cipőket fog piacra dobni Avril Lavigne

Avril Lavigne énekesnőt valószínűleg leginkább a fülbemászó dalairól és vadóc – mára már nőiesebb – stílusáról ismerik, de a popsztár legutóbbi betörése divatvilágba is lenyűgözőnek várható: márkájának lábbeliket kezd gyártani. Az Abbey Dawn ruhakollekció egyedüli kitalálójaként most egy kollekciót is kitalált márkájának. Ahelyett, hogy hátulról figyelné az eseményeket és ráragasztaná a nevét a kész kollekciója, Avril személyesen tervez meg minden darabot, amit ő felvenne. Hogy mi ennek a bizonyítéka? Gyakran fotózzák olyan pulcsikban, pólókban és sapkákban, melyeken megtalálható a márkájának címkéje.

Mikor a Style Bistro Avrillel beszélgetett, a lány boldog volt, hogy új tervéről beszélhet.

„Az ihletet az Abbey Dawn-designokhoz leginkább a szekrényekből veszem, és abból, amit éppen viselek – kezdte. – Szeretek hétköznapian és kényelmesen öltözködni. Szeretem a rock and roll alapvető elemeit: a szegecseket, a halálfejeket, a csíkokat. Szeretem a klasszikus mintákat is, mint a leopárd- vagy a zebraminta. Összedobom, és lányos dolgokat hozok létre belőlük csillogással, rózsaszínnel és lilával.”

Elárulta azt is, hogy van egy könyve, amelyben leírja a kedvenc színeit, szabásmintáit és ruhaanyagait. Ezeket a dolgokat keveri össze az aktuális divattal.

És hogy mi is a következő lépés az Abbey Dawnnek?

„Életemben most először fogok cipőket csinálni. Magassarkúkat fogok készíteni, ahogy mondtam, halálfejekkel. Csizmákat, magassarkúkat, balettcipőket. Egyszerűen kipofozom a márkám és nagy változást teszek benne. És imádom!”

-------------------------------------------------------------------------------

Avril Lavigne férjhez menne, ha valaki feleségül akarná venni

bm brits jkl01987 34

Noha egyszer már nem jött be neki, Avril Lavigne szívesen kötne ismét házasságot. Állítása szerint előző, Deryk Whibley-vel kötött, négy éven át tartó frigyének kudarca egyáltalán nem vette el kedvét a további próbálkozástól - írja a Female First.

Az énekesnő most éppen Brody Jennerrel jár, aki a Hills című amerikai sorozatban szerepelt, és nagyon szerelmes. "Most elsősorban a  szerelemre koncentrálok, de remélem, hogy egy nap gyerekeim is lesznek. Mostanában ugyan nagyon sokat dolgozom, de ha úgy adódnak a dolgok, miért ne?" - engedett betekintést Lavigne a jövőre vonatkozó terveibe.

--------------------------------------------------------------------------------

Avril visszatért!!!

Avril négyéves szünet után visszatért a zenei porondra Goodbye Lullabyra keresztelt korongjával, ami egész szépen szerepel a listákon; bár van olyan ország, ahol nem annyira domborít előkelő helyen.

Avril Lavigne tényleg visszatért

Avrilra sokan kíváncsiak voltak, hogy a The Best Damn Thing után mivel akarja felborzolni a kedélyeket. A legújabb lemez mellőzi a popos elemeket, leszámítva az első dalt, a What the Hellt. Avril nemigen akart a dancepop mókuskerekébe belekerülni, úgyhogy maradt a hagyományos hangszerelésnél, mint a gitár, a zongora és a dob, de nem egy szám van, ahol vonósok is felcsendülnek.

A Goodbye Lullaby olyan országokban első, mint Japán és Ausztrália; meglepő módon a briteknél és az íreknél „csak” kilencedik és tizenkettedik a listán – pedig az előző lemezeivel első volt mind a két országban –, de második Németországban, úgyhogy nem is olyan rossz az a visszatérés.

A kritikusok is pozitívan nyilatkoztak a korongról, bár megjegyezték, hogy a sok akusztikus szám miatt eléggé egyhangú, de még így is remeknek tartják.

A számok közül amelyek nagyon kilógnak, a fentebb említett What the Hell? és a Smile, amely a következő kislemez lesz, és valószínűleg klip is készül hozzá.

Úgy látszik, a kritikusok állnak szemben a kiadóval, amely lepócsékozta még tavaly az új lemezt, bár a sikert még meg kell várni, ugyanis adatok egyelőre nincsenek az amerikai eredményekről, ami szintén elég sokat számít.

Reméljük, a tehetséges kanadai hölgyet nem küldik a süllyesztőbe, mert már így is nyomot hagyott a zenében.

---------------------------------------------------------------------------------

Avril Lavigne elnyúlta Ke$ha dalát

Persze csak egy fellépés kedvéért - az énekesnő a Tik Tok-ot dolgozta fel, és nem is rosszul!

Avril a Radio 1 Live Lounge műsorában vett részt, ahol Ke$ha Tik Tokját is előadta. Teljesen más a hangszerelés, és Avril hangja is totál más, de nekünk nagyon tetszik az átirat! És mellesleg nagyon aranyos, ahogy az énekesnő teljes komolysággal olvassa a dalszöveget...

-------------------------------------------------------------------------------

Avril Lavigne és Brody Jenner eljegyezték egymást!

Nem sokáig búslakodott Avril Lavigne a válás után, máris esküvőre készül. Brody a napokban jegyezte el a sztárt.

 

A Star magazinnak mesélt először a 26 éves énekesnő az eljegyzésről, bár az esküvő pontos dátumát még nem jelentette be. Viszont a legbizarrabb az, hogy Brody Jenner már a válás után napokkal megkérte Avril kezét, csak akkor kicsit erősnek érezte volna emberünk, ha rögtön igent mond - azóta legalább megszárat a válóperes iratokon a pecsét.

 Sok boldogságot, akárhogy is legyen!

---------------------------------------------------------------------------------------

Új turné!!!

Amíg az új lemezt várják az emberek, addig Avril soron következő turnéját tervezi. A legutóbbi koncertsorozat három éve volt, de még idén útnak fog indulni, hogy ellátogasson a Föld több országába is.

Avril Lavigne új turnéval készül

Avril Facebook-oldalán jelentette be, hogy új turnéval készül, aminek a neve The Black Star Tour lesz. Amíg az énekesnő Londonban járt egy közönségtalálkozón, megkérdezte, mi legyen az új koncertsorozat neve: The Black Star Tour ('A fekete csillag turné') vagy Lullaby Tour ('Altatódal turné'). Egyértelmű fölénnyel nyert az első név, amely ütősebben hangzik.

Avril jelenleg új albumát reklámozza, bár a What the Hell? című slágeren kívül új szerzeményt még nem hallott a közönség. A kanadai születésű énekesnő koncertje március 3-án lesz Lengyelországban. Úgy látszik, az énekesnő tényleg feltámad poraiból, és ahogy az élő felépéséket elnézzük, örömmel énekel újra az embereknek.

Drukkolunk, hogy az új album, a megjelenő kislemezei és a turné is sikeres legyen.

---------------------------------------------------------------------------------

Avril dívaként pózol a Vanity Fair címlapján:

Tőle szokatlan stílusú, az ötvenes éveket idéző képek készültek az énekesnőről. A szőkére festett hajú díva látványától teljesen a homályba vész az anno punk külső emléke.

A talán kissé Madonnát idéző képeket Sanremoban készítette Avrilról a Vanity Fair stábja. Az odamondogatós, vagány lány dívává cseperedett, akiért - nyilvánvalóan - nem csak az olasz férfiak őrülnek meg.

Avril az olyasz Vanity Fair-ben háziasszonyként - Fotó: www.stylebrity.co.uk


Dívává érett a punk lány - Fotó: www.stylebrity,co.uk


Szexy fehérneműben, göndör fürtökkel és vérvörös ajkakkal láthatjuk Avril-t - Fotó: www.stylebrity.co.uk

-----------------------------------------------------------------------------------

Avril Lavigne „visszatért” – hangzott el több rajongó szájából ez a mondtat, amikor meglátták az énekesnő vadonatúj klipjét, a What The Hellt.

Avril Lavigne a színpadon tombol új klipjében

A kanadai énekesnő március 7-én fogja kiadni a Goodbye Lullaby névre hallgató negyedik stúdióalbumát, amelyről az első kislemez a What The Hell című szám lesz. A dalt az új év első napján már hallhatták is a rajongók, sőt, ingyenes letöltési lehetőséget is kaptak, bár maga a videó csak pár napja jelent meg. A debütáló szám nagyon hamar a listák elejére került, az iTunes-on a 2. helyig jutott.

Az amerikai rajongóknak hatalmas szerencséjük van, ők már ezen a héten vasárnap láthatják a What The Hell című sláger vadonatúj videóját, melynek érdekessége, hogy a kétdimenziós változat mellett készült egy 3D-s verzió is. A premier igazán rendhagyó módon a Bajos csajok 2 című film bemutatóján lesz, és a nézők egy ott kapott kód segítségével láthatják az ABC weboldalán a teljes klipet  láthattuk a szöveget Avril Lavigne hivatalos weboldalán.

Viszont most már nemcsak az amerikai rajongók tekinthetik meg, hanem a többiek is örülhetnek. A hivatalos klip január 21-én felkerült az énekesnő YouTube-oldalára, ahol bárki szabadon megtekintheti.

Dalpremier: Avril Lavigne – What The Hell

Hivatalos, Avril visszatért! Újévben mutatta be legújabb dalát, a ’What The Hell’-t, Avril Lavigne kanadai énekesnő. A dal igencsak dinamikus, követi az énekesnő legutóbbi albumának vonalait.

A ’What The Hell’ a Goodbye Lullaby első bemutatkozó dala, az album március 8-án kerül a boltokba. A dalra már leforgatták a klipet, így az sem kizárt, hogy napokon belül láthatjuk már.

A dalt Avril írta Max Martinnal közösen, és a Revelion Dick Clark’s new Year’s Rockin’ Eve with Ryan Seacrest műsorban debütált.

Nektek hogy tetszik?

-----------------------------------------------------------------------------------

Szilveszterkor debütált Avril Lavigne új dala


Két éven át tartó munkálatokat követően az énekes-dalszerző Avril Lavigne negyedik stúdióalbuma, a "Goodbye Lullaby" 2011. március 7-én kerül a boltok polcaira. Lavigne a "What The Hell" című kislemezdalát Dick Clark "Rockin' New Year's Eve" című szilveszteri TV műsorának különkiadásában mutatta be először.

Lavigne munkáját olyan közreműködők segítették, mint Deryck Whibley, Evan Taubenfeld és Butch Walker vagy a dalszerző/producer Max Martin. Avril Lavigne személyes tapasztalait osztja meg dalszövegeiben és zenéjén keresztül, és a "Goodbye Lullaby" albumon sem lesz ez másként, ám a hangzás sokkal nyersebb és organikusabb lesz.

A "What The Hell" egy igazi szabadságot és szórakozást éltető szerzemény, míg a "Stop Standing There" az '50-es évek lánybandáinak hangulatát idézi. Az album érzelmek egész kavalkádját vonultatja fel: Lavigne háláját és köszönetét fejezi ki a "Rocker" című dalban azoknak az embereknek, akik segítették őt, a kapcsolatok dinamikusságáról énekel a "Push" című nótában, és megmutatja sebezhető oldalát a "Wish You Were Here" című szerzeményben, valamint megtudhatjuk a "Goodbye" című, érzelmekkel teli dalból, honnan merített erőt ahhoz, hogy életének egy korábbi fejezetét lezárja, és tovább lépjen a következőbe.

Szilveszterkor debütált Avril Lavigne új dala

A stúdión kívül Lavigne egy igazi üzletasszony, aki saját lifestyle márkája, az Abbey Dawn fejlesztésével és népszerűsítésével foglalatoskodik: e hónap eleje óta több mint 50 országban rendelhetőek a termékei. Emellett saját parfümje, a "Black Star" után nemrég jelent meg második illata, mely a "Forbidden Rose" nevet kapta. Lavigne korábbi jótékonysági tevékenységeit követően 2010 szeptemberében létrehozta a The Avril Lavigne Foundation névű alapítványát, mely több más nemzetközi szervezettel együttműködve segíti a súlyosan beteg vagy mozgássérült gyermekeket.

Avril Lavigne kitörölhetetlen nyomot hagyott a zenei világban világszerte több mint 30 millió eladott lemezével, 8 Grammy-díj jelöléssel és 7 kanadai Juno Awards kitüntetéssel. 2002-ben robbant be a köztudatba hatalmas sikert aratott "Let Go" című albumával, melyről olyan slágereket ismerhettünk meg, mint a "Sk8r Boi" vagy a "Complicated". 2004-es következő albuma "Under My Skin" címmel látott napvilágot, és a Billboard első helyén debütált, csakúgy, mint harmadik albuma, a "The Best Damn Thing", melyen megtalálható volt a "Girlfriend" című, elképesztő sikerekkel büszkélkedő, abszolút nr. 1 slágere is, melyet több mint 130 milliószór néztek meg a YouTube-on. Lavigne írta Tim Burton Alice Csodaországban című filmjének főcímzenéjét is

__________________________________________________________

Avril Lavigne: „Mi a fene?”

Az új Avril Lavigne-kislemez január 7-én jelenik meg. Egy honlapon már elő is lehet rendelni az új számot, ami emlékeztet a The Best Damn Thinges hangzásához. A szövegből kiérezhető a pimasz, lázadó és érett nő.

Avril Lavigne: „Mi a fene?”

Avril Lavigne legújabb dala a What the Hell ('Mi a fene?') január 1-jén fog debütálni egy újévi műsorban, a Dick Clark's New Year's Rockin' Eve-ben.  A dalt közösen írta Max Martinnal és Schelbackkal, akik P!nk legútóbbi slágerében, a Raise Your Glassban is közreműkődtek.

A dalhoz készült videoklip szintén 2011 januárjában fog debütálni, amiből Avril már több képet is feltöltött Facebook-profiljára. A fényképeket elnézve az énekesnő a kisfilmben visszanyúlik Let Go-s gyökereihez.


A meghallgatott részlet a rajongókból vegyes reakciókat váltott ki. Sokan azt mondják, hogy ez nem a régi Avril, mert Miss Lavigne ezt a számot a kiadó nyomására írta.

Bár a lány számai közül rengeteg landolt a slágerlisták élén – Complicated, Sk8er Boi, I'm With You, My Happy Ending és Girlfriend – az RCA szerint ez a korong mégsem lesz elég ütős ahhoz, hogy felvegye a versenyt Lady Gaga, Beyoncé, Britney Spears és Xtina nagylemezével, amik szintén jövőre jelennek meg.


---------------------------------------------------------------------------------

Avril Lavigne pasija a hajába kapta szerelmét:
http://kimaradas.hu/verseny/no_22298_k.jpg

Egyre egyedibb megoldásokat eszelnek ki a fiatalok arra, hogy kifejezzék egymás iránti érzelmeiket, de jobb is van már, mint a tetoválás.

Avril Lavigne barátja, Brody Jenner tavasz óta jár Avril Lavigne-nyal, a hétvégén pedig nem mással sikerült lekapni, mint egy, a hajába borotvált hatalmas A betűvel. Az elválaszthatatlan párocska Los Angelesben sétálgatott, a járókelők legnagyobb gyönyörűségére. Persze a tetoválás sem maradhatott el, az valahogy mindig örök téma: Brody a felkarjára varratta Avril nevét, az énekesnő pedig ugyanezt tette: Brody nevét a melltartója vonala felé vésette. Brody apját megkérdezte egy magazin, mit szól fia újkeletű frizurájához, mire ennyit mondott: - Úgy tűnik, a fiatalság stílusa a tetkó és a piercing. De hálisten, a haja egyszer majd csak visszanő, az szeerncsére nem végleges beavatkozás.

------------------------------------------------------------------------------------

Megjelent Goodbye Lullaby albumának borítója:

Egy időben Avril Lavigne-tól volt hangos a sajtó, rekordot döntött egymás után, az elmúlt 10 évben csaknem 30 millió albumot adott el. A kanadai származású énekesnő a visszatérésre készül, hamarosan megjelenik Goodbye Lullaby című albuma, amelynek már megérkezett a borítója.

A korong 2011 március 8-án debütál, Avril karrierjében pedig ez lesz a negyedik. Az énekesnő az elmúlt két évben csak ezen dolgozott, Újév éjszakáján pedig bemutatják az első dalt is, “What The Hell” címmel.

Avril olyan neves szakmabeliekkel dolgozott együtt, mint Deryck Whibley, Evan Taubenfeld és Butch Walker. A hangzás sokkal erőteljesebb lesz. Az első dalt Max Martin slágergyáros rendezte.

Az eddig közzétett dalok címei a következőek: Stop Standing There, Smile, Push, Wish You Were Here, Remember When, 4 Real és a Goodbye. A Darlin‘ című dal is felkerült a korongra, ez Avril még 14 éves korában írta.

Íme mit vall az énekesnő a Goodbye című dalról:

’Goodbye’ is the most raw and vulnerable track I’ve ever written and recorded in my career. It’s a very special song because I wrote and produced it myself. It’s so real and truthful. You can’t fake that.

Az album borítója mellett két promóciós fotót is találtok. Várjátok már a korongot?

---------------------------------------

Végre itt az új lemeze!!! Kacsintás

Napjaink egyik legtehetségesebb énekesnője idáig három nagylemezen van túl, melyek még most is nagy sikernek örvendenek. Most itt a negyedik – Goodbye Lullaby – albuma.

Végre itt az új Avril Lavigne-lemez!

Avril nemsokára kiadandó albuma – aminek egyelőre még nem tudjuk a címét –, már két éve elkészült, de az RCA nem akarta publikálni. Szerintük ugyanis a lemezpiac haldoklik, és csak az igazán ütős albumok válhatnak piacképessé. Vajon ez azt jelenti, hogy nem lett olyan jó Avril CD-je, mint ahogy várták?

A szőke énekesnő 2007-ben adta ki a Best Damn Thing című albumát, amit 2010 elejéig nem kevesebben mint 7 millióan vettek meg. Avrilről azt is tudjuk, hogy nem állt le: Abbey Dawn nevű ruhacégének tervezi a kollekcióját, és nemrég adta ki második parfümjét, hamarosan pedig az albuma is nemsokára a kezünkben lehet.

„Elkészült a negyedik albumom! Ami azt illeti, már több mint egy éve készen van, és a lemezcégem most döntött úgy, hogy kiadja. Istenem, annyira boldog vagyok! – lelkesedett az énekesnő a hivatalos blogján. –  Már most alig várom, hogy újra útra keljek, és azt tegyem, amit a világon a legjobban szeretek: énekeljek az embereknek! Az album a legmélyebb, legőszintébb dalaimat tartalmazza, rengeteget jelent számomra ez az anyag.”

Lavigne kisasszonyról még azt kell tudni, hogy ő azon kevés előadókhoz tartozik, akik maguknak írják a dalokat. Reméljük, legalább akkora sikereket fog elérni a kanadai pop-rock-hercegnő, mint előző három albumával!

---------------------

Avril szerepel Rihanna Cheers című dalában:

http://www.hollywoodrinyumodra.com/wp-content/uploads/2010/11/rihanna2.jpg

Megjelent egy újabb dal Rihanna Loud című albumáról. Cheers (Drink To That) is hallható lesz majd a lemezen, amely november 16-án érkezik a boltokba. Meglepetésünkre, Avril Lavigne “I’m With You” című számából is hallható benne részlet!

----------------------------------------------------------

Avril fotózás közben elvesztette karját:

http://kep.index.hu/1/0/174/1746/17468/1746805_1a045ac4d5e3be217ae139ba7fafa2f1_wm.jpg

2010. október 19., kedd 17:45
A kanadai énekesnő nem vetkőzött le nagyon, de köszönhetően az óriási Photoshop hibának, mindenki látja majd a Maxim címlapján. Avril Lavigne karját félig leretusálta a grafikus, és így is került a magazin amerikai kiadásának novemberi címlapjára.

Az énekesnőt tették meg a novemberi Maxim címlaplányának, ám a lap készítői nem vették észre a címlapfotón látható óriási hibát. A grafikusuk valószínűleg a kapkodásban nem figyelt arra, mit és hogyan csinált, így eltűnt egy jókora darab Avril Lavigne karjából.

avril-lavigne-maxim-3

Avril Lavigne azért nem károsodott teljesen, továbbra is vagány rockercsajnak próbálja kiadni magát. Ehhez megvannak az alapvetően szükséges elemek: a csillagot ábrázoló tetoválás, a póthajjal feldúsított, több színben pompázó sörény, a kissé dühös tekintet és a szegecses karkötő.

A magazin számára készített fotósorozatban szerencsére már nincsenek ilyen ordas hibák, de ettől még nem tekintenénk férfimagazinhoz méltónak. Lavigne konkrétan semmit sem mutat magából, csupán egy állványzat mellett pózol félmeztelenül, ám a haja teljesen eltakarja a felsőtestét.

 ----------------------------------------------------------------------------------

Avril Maxim címlapján:

Avril Lavigne új barátja, Brody Jenner most jegyzetelhet!

Az énekesnő a Maxim magazin címlapjának sztárja, aki azt is elárulta nagyon old school, amikor a szerelemről van szó.

“Szeretem a klasszikus pasikat, a gentlemant aki kinyitja az ajtót és virágot hoz és mindig a nőt teszi előtérbe. Régimódi vagyok ebben” – nyilatkozta Avril.

Nektek hogy tetszik az Avrillel készült címlap?

--------------------------------------------------------------------------------

Avril a főzés megszállottja:

„Én mindig is megszállottja voltam a főzésnek.” – állítja a 26 éves énekesnő.

Avril Lavigne a főzés megszállottja

„Mindent el tudok készíteni!” Sőt, azzal bizonyította megszállottságát, hogy főzéshez szükséges tárgyakat, cuccokat kért 26. születésnapjára, melyet a hétvégén ünnepelt az MGM Las Vegas-i hotel népszerű Wet Republic medencéjénél. Azt mi is tudjuk, hogy Lavigne-ról már pizzát is neveztek el, de hogy ennyire szereti a főzést, azt eddig nem tudtuk.

A pop-rock énekesnő állítólag yorkshire-i pudingjáról híres barátai körében, mely bizonyítja tehetségét, tudását a főzés-sütéssel kapcsolatban.

Reméljük, Avril sokra viszi majd, és egyszer talán főzőtehetségéről is ismerni fogja a világ!


--------------------------------------------------------------------------------

AVRIL LAVIGNE STÚDIÓBAN:

Avril Lavigne keményen dolgozik új albumán, amely egyben negyedik albuma lesz, de idő közben elkészítette legújabb fotósorozatát, amely hol másutt készült volna mint a stúdióban.

A sorozat tulajdonképpen a Diseny új magazinjának, a D-You-nak készült, amely első számában Lavigne-el indított. A fotókat Mark Liddell készítette és azt hiszem elérte a célját: Avril jelenleg stúdióban dolgozik, fel kell készülni…

Avril Lavigne egyébként 2008 óta új anyagon dolgozik, de számos halasztás és stílus váltás miatt még mindig nem készült el a várva várt anyag.

Íme milyen okokat hoz fel Avril a késedelemre:

“[I'm] trying some new stuff. Exploring. The thing with me is that I write my own music and therefore, it takes me longer to put out records cause I have to live my life to get inspiration. I have so much material at this point, for 2 records. I’m getting close.”


-----------------------------------------------------------------------------

Avril Lavigne, a kanadai popcsillag ma töltötte be 26. életévét, és amint ismerjük, biztos, hogy óriási bulit fog csapni.

Bizony, végre eljött a várva várt nap az Avril Lavigne-rajongókhoz, ugyanis kedvenc pop-punk hercegnőjük a mai napon 26 éves lett!

Nos, ez szép szám, ugyanis ahhoz képest, hogy milyen fiatal, több millió rajongója van világszerte! És tegyük hozzá, hogy ezt jogosan érdemelte ki, ugyanis állandóan munkálkodik valamin, imádja a rajongóit, ráadásul még egy alapítványon is dolgozik. De nem csak ő az egyetlen, akinek a mai napon van a születésnapja, hisz Lil Wayne híres rapper épp ma töltötte be 28. életévét, Gwyneth Paltrow pedig 38 éves lett.

Nos, boldog szülinapot kívánunk Avrilnek!

-----------------------------------------------------------------------------

Avril Lavigne elárulta: saját alapítványt hoz létre, melyen már hat hete munkálkodik. Szeretné a jótékonykodó szervezeteket támogatni.

Avril Lavigne elárulta: alapítványon dolgozik

„Annyira izgatott vagyok, hogy végre megoszthatom veletek azt, amin eddig hat hónapon keresztül dolgoztam: az Avril Lavigne Alapítványon! Olyan szerencsés lehetek, hogy támogathatom a jótékonykodó szervezeteket, és ez csodálatos!” – nyilatkozta saját oldalán a kanadai énekesnő.

Avril ezzel az alapítvánnyal segíteni akar a fogyatékosoknak és olyanoknak, akik életveszélyes betegségekkel küszködnek.

Az alapítványnak saját oldala is van már, mely a  www.TheAvrilLavigneFoundation.org címen érhető el.

A tolókocsis gyerekek sem mondhatják, hogy most rosszul jártak: ugyanis Avril őket is örömmel látja alapítványában, ezzel segítve nekik.

----------------------------------------------------------------------------

Rihanna, Lionel Richie és Avril Lavigne egy lemezen?

Augusztus 28-án indult az RTL Klubon minden idők egyik legsikeresebb musical sorozata, a Glee, mely egy amerikai gimnázium énekszakkörének mindennapjait mutatja be.

A sorozatban a tinédzser szereplők adásról adásra újabb és újabb, közismert dalok feldolgozásait adják elő (pl. Rihanna: Take A Bow, Jordin Sparks: No Air, Celine Dion: Taking Chances, Queen: Somebody To Love, Avril Lavigne: Keep Holding On, Lionel Richie: Endless Love, John Lennon: Imagine, Kelly Clarkson: My Life Would Suck Without You, stb.), mely a sorozat filmzenéjének első két lemezén is megtalálhatóak.

2010. augusztus 30-án az első lemez jelent meg, majd az ősz folyamán érkezik a második rész is.

------------------------------------------------------------------------------------------

Avril Lavigne lassú, de termékeny!:

A kanadai énekesnő a szokásosnál többet pepecsel új lemezével, de állítólag már két albumnyi új dal összegyűlt. A csúszás oka az, hogy az új szerzeményeket mind egymaga írta meg, és előtte szükség volt megfelelő mennyiségű inspirációra.

"Egyedül írom a számokat, ezért a vártnál hosszabb ideig tartanak a munkálatok, mert közben élnem kell az életemet, hogy minél több inspirációt szerezzek a dalszerzéshez. Már két lemezre való szám összegyűlt, egyre közelebb járok az album befejezéséhez" - fogalmazott Avril, majd hozzátette: hamarosan már az első kislemezdal megjelenésének dátumával jelentkezik majd.


---------------------------------------------------------------------------------

Avril volt férjét megtámadták:

Szegény sztárt még az ág is húzza, mondhatná Deryck Whibley. A Sum 41 rock együttes frontemberét, aki egy évvel ezelőtt vált el Avril Lavigne, énekesnőtől, megtámadták, csütörtök este, egy bárban, Japánban. Az énekest kórházba kellet szállítani.

Pénteken, kora reggel, az együttes hivatalos Facebook oldalára, a következő üzenet volt kiírva: Sajnálattal kell közölnünk, de Deryck még mindig kórházban van. Tegnap késő eset támadták meg Japánban. Várjuk az orvosi eredményeket és reménykedünk a legjobbakban. Köszönjük a támogatásotokat!

Az együttes A Sommer Sonic rock fesztivál alkalmával játszott, egy japán bárban, ahol három ismeretlen férfi támadt rá a banda frontemberére. Az EOline.com internetes oldal szerint az ottani rendőrök még vizsgálják az esetet.

Aztán az együttes tagjai frissítették a Facebook hozzászólást, amiben ez állt: a röntgen vizsgálat után, kiderült, hogy Deryck háta meghúzódott.

Az orvosok azt javasolták, hogy pihenjen, ennek ellenére, az énekes úgy döntött, hogy fellép a bandájával. Nem sokkal később bejelentették, hogy törlik a koncerteket, mert Deryck, légcsőhurutot kapott.

-------------------------------------------------------------------------------------

Avril Lavigne Girlfriend című száma a csúcson:

Avril száma megint a csúcson! Az Alice is nagy sikert aratott a YouTube-on, viszont a leghallgatottabb szám jelenleg a Girlfriend.

Avril Lavigne Girlfriend című száma a csúcson

Avril Lavigne Girlfriend című száma újra sikert aratott! Két hónapig maradt az Alice a csúcson, ám a Girlfriendet többször hallgatták meg a YouTube-on, mint az Alice-t.

Avril top 5 slágerlistája a YouTube-on:

1. Girlfriend
2. Alice
3. When You're Gone
4. Complicated
5. Skater Boy

Avril Alice című száma talán nem annyira kiemelkedő (természetesen nem akarjuk ezzel megbántani a rajongókat), ezért maradhatott alul. A Girlfriend ezzel szemben ütős és jó számnak bizonyult, még ha az AliceYou're Gone-t is tudjuk ajánlani, a rajongók persze egyik Avril-számot sem hagyhatják ki! klipje jobb is a Girlfriendnél. Mindenesetre, mindkét számot, és még a You're Gone-t is tudjuk ajánlani, a rajongók persze egyik Avril-számot sem hagyhatják ki!

--------------------------------------------------------------------------------------

Avril Lavigne a malibui strandon:

A vízi sportot élvezi a fiatal énekesnő, miközben a lesifotósok kattingattak. Érdekes a tripla halálfejes sapkája is…  (Szerintem tök jó!)
avril-lavigne-malibu-bikini_4avril-lavigne-malibu-bikini_1avril-lavigne-malibu-bikini_5avril-lavigne-malibu-bikini_6

-------------------------------------------------------------------------------------

Dobójátékosnak állt Avril Lavigne:

Avril Lavigne baseballozik

A kanadai énekesnő a Los Angeles Dodgers-San Francisco Giants baseballmeccs előtt futott ki a gyepre.

-------------------------------------------------------------------------------------

Avril Lavigne jobb mellére tetováltatta a pasija nevét

Bár még csak február óta van együtt új pasijával, a Hills című sorozat szereplőjével, Brody Jennerrel, Avril Lavigne komoly döntésre szánta el magát: jobb mellére tetováltatta fiúja nevét. Az X17Online-nak nyilatkozó névtelen forrás szerint Lavigne éppúgy odaadását akarta jelezni ezzel, mint Jenner, aki viszonzásul karjára varratta az énekesnő keresztnevét. A Digital Spy információi szerint a Lavigne és pasija már korábban is csináltatott összeillő tetoválást.

-------------------------------------------------------------------

A vízbe esett Avril Lavigne-t pasija mentette meg

Az énekesnőt új pasija, a Hills című sorozatból ismert Brody Jenner  a minap éppen szörfözni tanította Malibunál, amikor Lavigne a vízbe zuhant – írja a Star magazin. A hősszerelmes persze azonnal a segítségére sietett, és kivitte őt a tengerpartra, ahol kiheverhette a nagy ijedtséget. „Egy óriási hullám felborította. Brody odaúszott hozzá, és kisegítette a partra. Avril nagyon sok vizet nyelt, és emiatt erősen köhögött. Amikor tudatosult benne, hogy mi történt, természetesen nagyon hálás volt Brodynak amiért megmentette őt” – nyilatkozta egy bennfentes.
Avril Lavigne tavaly szakított férjével, Derick Whibley-vel . Ősszel még az a hír járta, hogy Lindsay Lohan volt barátjával, Wilmer Valderramával hozta össze a sors, majd februárban már Brody Jennert emlegették aktuális barátként.

-------------------------------------------------------------------------------------

Avril ciki börtöntetkóra gyúr

Hát igen, Avril Lavigne tény, hogy nem az eszéért híres, de néha azért kulturáltabban is kifejezhetné magát. Ő került ugyanis az Inked tetkómagazin júniusi címlapjára, és persze az interjúban összehordott hetet-havat...

avril2
"A kedvenc tetkóm a mellkasomon lévő FUCK szó. Ez egyébként a kedvenc szavam is, b... meg.

""Azért, mert szakítottunk Deryckkel, még simán együtt ünnepeltük a 30. szülinapját. Mondtam is neki, hogy ha csináltat 30 tetkót, akkor én is...

2"Egyszer egy csajszi a seggére kérte az aláírásomat, mert rá akarta tetováltatni a nevem a testére. Gondoltam, jobb, ha összeszedem magam, nem akartam elbaltázni a cuccot. Amúgy láttam már olyan rajongókat is, akik az arcképemet tetováltatták magukra, tök jó!

""Egy kib. nagy, k. jó tetkót akarok még a karomra. De várok még pár évet, hogy lássam, tényleg akarom-e. Egy név lesz, egy szívben és egy zászlóban. Óriási dolog lesz, na.

"Eh, Avril, kevesebbet kéne szívnod, mi meg azt mondjuk! :)

-----------------------------------------------------------------------------------Weblap látogatottság számláló:

Mai: 27
Tegnapi: 6
Heti: 116
Havi: 301
Össz.: 140 792

Látogatottság növelés
Oldal: HÍREK
AVRIL LAVIGNE RAJONGÓK IDE GYORSAN!!! - © 2008 - 2018 - rekavril.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »